Fedezd fel Dél-Baranya csodáit két keréken

​Szerezz élményeket családoddal vagy barátaiddal az elektromos kerékpárok által. Ez a környezetbarát közlekedési forma lehetővé teszi számotokra, hogy az Ős-Dráva és a Villányi borvidék érintetlen tájain barangoljatok kényelmesen, két keréken. Az intelligens rásegítés 50-60%-ban segíti a haladást, ezáltal nagyobb távok is egyszerűen leküzdhetők.   

Az ormánsági falvak autentikus vidéki vendéglátása semmihez sem fogható élményt jelent. A századfordulós parasztházak portáján elköltött lakomák után mindenki magába szívhatja a falusi élet nyugalmát és szépségeit. Védett kerékpárút vezet végig a Duna Dráva Nemzeti Park fennhatósága alatt álló területeken, így itt kerékpározni igazi élmény. 

Harkánytól mindössze 20 km-re fekszik Villány, a borkedvelők fellegvára. Szintén végig védett kerékpárút mentén a megállok száma tekintélyes: Siklós történelmi emlékeinek látványa senkit nem hagy hidegen. A várból csodálatos panoráma tárulhat az odalátogatók elé. Úton-útfélen betérhettek a Vylyan pincészetbe, ahol egy hűs pohár borral olthatjátok szomjatok, rendkívül baráti hangulatban. Nagyharsányban a Horváth nemzeti konyha ízebe kóstolhatnak akik célba veszik az Aralica Apartmant. Mediterrán érájának varázsa a család minden tagját magával ragadja.

Villányban gasztro-programok sokaságával találjátok szembe magatokat, nyitott pincék sora várja a csoportokat. Az aktuális rendezvényekről olvasatok Események oldalunkon és válasszatok kedvetekre!

Kellemes kerekezést kívánunk!

Zöld Kerékpár ikon png
Csatlakozz közösségünkhöz
Nézd meg legjobb képeinket
Izgalmass videók várnak
SHARE